ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Το τμήμα του Home Partners αφορά τους ιδιώτες παρέχοντας υπηρεσίες οικιακού τύπου

Πολυκατοικίες, σπίτια, βίλες, εξοχικά και άλλα καταλύματα διαμονής εξυπηρετούνται καθημερινά από το οικιακό τμήμα της εταιρείας.  Γνωρίζοντας εκ των έσω τα προβλήματα στη διαχείριση τέτοιων χώρων, η DOMINUS HOME & BUSINESS PARTNERS έχει δημιουργήσει ένα τμήμα που με υπευθυνότητα, διαφάνεια και διαύγεια, συνέπεια και επιστημονική προσέγγιση μπορεί να προσφέρει μία ολοκληρωμένη πρόταση που περιλαμβάνει υπηρεσίες διαχείρισης, έκδοσης κοινοχρήστων, πυρασφάλειας, δημιουργίας/διαχείρισης κήπων, διανομή πετρελαίου, απολύμανσης και συμβουλευτικής.

Γνωρίζοντας την ανασφάλεια που μπορεί να δημιουργήσουν όλες αυτές οι υπηρεσίες, εξελίξαμε τον τρόπο παροχής τους σύμφωνα με τις ανάγκες των καταναλωτών με στόχο να είμαστε σύμμαχοι απέναντι στο πρόβλημα κι όχι δημιουργώντας δεύτερες σκέψεις.

Η επιστημονική ομάδα συνεργατών, άλλωστε, αποτελεί τη δικλείδα ασφαλείας, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι σε όλα τα συνεργεία υπάρχει το αντίστοιχο επιστημονικό προσωπικό που δίνει το παρών και διασφαλίζει την επιτυχημένη εφαρμογή των υπηρεσιών μας!

image

Διαχείριση
Πολυκατοικιών

Με υπευθυνότητα, επιστημονική κατάρτιση και με πολύπλευρες λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα διαχειριζόμαστε κάθε κτήριο…

image

Συνεργείο
Καθαρισμού

Αναγνωρίζοντας τη σημασία μιας όμορφης εικόνας κατά την είσοδο ή έξοδο από έναν χώρο, διατηρούμε εξειδικευμένο προσωπικό…

image

Έκδοση
Κοινοχρήστων

Πατώντας πάνω στις παραδοσιακές μεθόδους και συνδυάζοντας τη μακροχρόνια εμπειρία μας, βρίσκουμε συνεχώς νέους τρόπους για να

image

Απολύμανση
Απεντόμωση

Στην ιστορία της εταιρείας η απολύμανση δεν υπήρξε ποτέ μία απλή διαδικασία. Όλα αυτά τα χρόνια σε όλα τα συνεργεία μας, …

image

Παροχή
Πυρασφάλειας

Διαθέτοντας τμήμα πυρασφάλειας κτηρίου κι έχοντας απόλυτη γνώση του νομικού πλαισίου…

image

Συμβουλευτικές
Υπηρεσίες

Με ένα νομικό πλαίσιο που συχνά πυκνά διαφοροποιείται και με πολλές γκρίζες ζώνες να γίνονται ο ΄΄εφιάλτης΄΄ των διαχειριστών…

1037

Διαχειρίσεις Κτηρίων & Πολυκατοικιών

5798

Απολυμάνσεις σε τ.μ

747+

Ευχαριστημένοι Πελάτες

30+

Συνεργάτες
ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

Οι λεπτομέρειες στην καθημερινότητάς μας, είναι ποιότητα ζωής!

Λίγο χρώμα σε έναν όμορφο κήπο, ένα ζεστό σπίτι ή γραφείο μαζί με την προσεγμένη αισθητική, τις κατασκευαστικές λεπτομέρειες και την εξοικονόμηση σε κάθε τομέα έχουν ένα μικρό ή μεγαλύτερο ρόλο στην καθημερινότητά μας. Φροντίστε το εαυτό σας και τους γύρω σας!

Συντήρηση
Κήπων

Με την επίβλεψη και συμβολή έμπειρων γεωπόνων αναλαμβάνουμε με συνέπεια…

Διανομή
Πετρελαίου

We guarantee great results
and a finished product you will
be satisfied with.

Συντήρηση
Kαυστήρα

Η σωστή και έγκαιρη συντήρηση του, εξοικονομεί χρήματα μειώνοντας την κατανάλωση…

Συντηρήσεις
Eπισκευές

Ένα δίκτυο πιστοποιημένων συνεργατών υπό την επίβλεψη μας δίνει κατασκευαστικές λύσεις…

Image

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Είμαστε εδώ για κάθε σας απορία, αίτημα συνεργασίας ή τον υπολογισμού του κόστους για το σύνολο των υπηρεσιών  μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, θα επεξεργαστούμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

Διεύθυνση

Αχαρνών 385, Αθήνα 111 43
Βρείτε μας

Τηλέφωνο

+30 210-20-22-234

Email

info@Dominus.com

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Συμπληρώστε τα πεδία με τα στοιχεία επικοινωνίας σας, στείλτε μας την ερώτηση σας και ο κατάλληλος συνεργάτης από την ομάδα μας θα σας απαντήσει ή θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό!