DOMINUS HOME & BUSINESS PARTNERS

Νέα Γενιά Υπηρεσιών Διαχείρισης Κτηρίων!

Το 2014, μπορεί να φαίνεται στα χαρτιά ως η αφετηρία της DOMINUS HOME & BUSINESS PARTNERS, όμως στην πραγματικότητα αυτή ήταν απλά η στιγμή που ωρίμασε η σκέψη και πάρθηκε η απόφαση για να δημιουργηθεί μία εταιρεία που θα συνδυάζει τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία, με την επιστημονική κι εξατομικευμένη προσέγγιση.

Έπειτα από σχεδόν δύο δεκαετίες εμπειρίας στο χώρο, μία παρέα καταρτισμένων στελεχών που μοιράζονταν τις ίδιες αρχές κι αξίες, αποφάσισαν να δημιουργήσουν την DOMINUS HOME & BUSINESS PARTNERS, που έμελλε να φέρει μία επανάσταση στο χώρο της διαχείρισης κτηρίων και πολυκατοικιών, της απολύμανσης, του καθαρισμού κτηρίων, πυρασφάλειας, διανομής πετρελαίου θέρμανσης και σε πολλές ακόμα υπηρεσίες που διασφαλίζουν την άψογη κι άρτια λειτουργία ενός κτηρίου ή της πολυκατοικίας σας.

H αρχή έγινε με την DOMINUS HOME PARTNERS, όμως με το πέρασμα των χρόνων και αναγνωρίζοντας τις διαφορετικές ανάγκες κι απαιτήσεις των ιδιωτών σε σχέση με τους επαγγελματίες, δεν άργησε να δημιουργηθεί η DOMINUS BUSINESS PARTNERS. Με υπηρεσίες για κάθε επαγγελματικό χώρο, η DOMINUS BUSINESS PARTNERS γίνεται ο απόλυτος συμπαίκτης για εταιρείες που αναζητούν μία αξιόπιστη λύση.

Η εταιρεία από την αρχή ξεχώρισε για την υψηλή τεχνογνωσία, τη σχέση εμπιστοσύνης και διαφάνειας με όσους συνεργάζεται αλλά και την εξατομικευμένη προσέγγισή της στις ανάγκες όσων την εμπιστεύονται. Οι παραπάνω αρχές είχαν ως αποτέλεσμα μέσα σε εξαιρετικά σύντομο διάστημα, η εταιρεία να εδραιωθεί και να γίνει συνώνυμο της τεχνολογικής εξέλιξης, της πρωτοπορίας και της προσωποποιημένης εξυπηρέτησης!

Από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας της, έδωσε τη δέουσα σημασία στην επιβεβαιωμένη υψηλή ποιότητα παροχή υπηρεσιών, πληρώντας όλες τις προϋποθέσεις και προδιαγραφές της πιστοποίησης διασφάλισης ποιότητας ΤUV ISO 9001:2015. Παράλληλα, επένδυσε ώστε όλοι οι συνεργάτες της να είναι άριστοι γνώστες του νομικού πλαισίου και να μπορούν να προσφέρουν τις αποτελεσματικότερες και πιο ενδεδειγμένες λύσεις σε κάθε πρόβλημα.

Κόντρα στο ρεύμα των εποχών που θέλει να ακολουθεί πάντα την πεπατημένη, η DOMINUS HOME & BUSINESS PARTNERS επέλεξε να πορευτεί με ένα μοντέρνο τρόπο λειτουργίας που θα απαντά στις προκλήσεις της εποχής και θα συνδυάζει αποτελεσματικά τον παραδοσιακό τρόπο λειτουργίας με τις ανάγκες του σύγχρονου κόσμου και θα προσφέρει μία Νέα Γενιά Υπηρεσιών!

Έτσι δημιουργήθηκε μία σύγχρονη εταιρεία, που με φρέσκια ματιά κι άρτια τεχνογνωσία μπορεί να δίνει τις πιο αποτελεσματικές λύσεις ακόμα και στα πιο σύγχρονα προβλήματα!

image
ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΙ

Εμπιστοσύνη, αξιοπιστία, συνέπεια, επαγγελματισμός…

διαφάνεια, γνώση του νομικού πλαισίου και η άμεση ανταπόκριση έγιναν έννοιες εφάμιλλες με την εταιρική μας ταυτότητα

>>> Γιατί Μαζί

OUR COMPANY

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης πολυκατοικιών και επαγγελματικών κτηρίων!

Από την πρώτη στιγμή της παρουσίας της,
η DOMINUS HOME & BUSINESS PARTNERS, έθεσε ως προϋπόθεση της ύπαρξής της την συνεχή εξέλιξη των τεχνολογιών που χρησιμοποιεί αλλά και την αναβάθμιση των υπηρεσιών της.

image

Διαχείριση
Πολυκατοικιών

Με υπευθυνότητα, επιστημονική κατάρτιση και με πολύπλευρες λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα διαχειριζόμαστε κάθε κτήριο…

image

Συνεργείο
Καθαρισμού

Αναγνωρίζοντας τη σημασία μιας όμορφης εικόνας κατά την είσοδο ή έξοδο από έναν χώρο, διατηρούμε εξειδικευμένο προσωπικό…

image

Έκδοση
Κοινοχρήστων

Πατώντας πάνω στις παραδοσιακές μεθόδους και συνδυάζοντας τη μακροχρόνια εμπειρία μας, βρίσκουμε συνεχώς νέους τρόπους για να

image

Απολύμανση
Απεντόμωση

Στην ιστορία της εταιρείας η απολύμανση δεν υπήρξε ποτέ μία απλή διαδικασία. Όλα αυτά τα χρόνια σε όλα τα συνεργεία μας, …

image

Παροχή
Πυρασφάλειας

Διαθέτοντας τμήμα πυρασφάλειας κτηρίου κι έχοντας απόλυτη γνώση του νομικού πλαισίου…

image

Συμβουλευτικές
Υπηρεσίες

Με ένα νομικό πλαίσιο που συχνά πυκνά διαφοροποιείται και με πολλές γκρίζες ζώνες να γίνονται ο ΄΄εφιάλτης΄΄ των διαχειριστών…

Dominus με ενα Click

Είμαστε εδώ για κάθε σας απορία, αίτημα συνεργασίας ή τον υπολογισμού του κόστους για το σύνολο των υπηρεσιών  μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, θα επεξεργαστούμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.