Απολύμανση / Απεντόμωση

Η απολύμανση στην DOMINUS HOME & BUSINESS PARTNERS δεν υπήρξε ποτέ μία απλή διαδικασία. Όλα αυτά τα χρόνια, σε όλα τα συνεργεία μας, βρίσκεται πτυχιούχος Γεωπόνος με εξειδίκευση στην αντιμετώπιση εντόμων & εχθρών υγειονομικής σημασίας, ο οποίος επιβλέπει και συντονίζει τις εφαρμογές! Χρησιμοποιώντας εξειδικευμένο επαγγελματικό εξοπλισμό και προϊόντα / φάρμακα εγκεκριμένα από ελληνικούς κι ευρωπαϊκούς φορείς, εξασφαλίζουμε ότι η απολύμανση θα είναι αποδοτική και παράλληλα… υγιεινή για παιδιά και κατοικίδια με τη χρήση άοσμων φαρμάκων. Απαντώντας στις σύγχρονες ανάγκες της εποχής και με εγγυημένα αποτελέσματα τα καταρτισμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν:

Α. Μικροβιοκτονία: (περιλαμβάνεται και το στέλεχος του κορωνοϊού SARS-CoV-2 ή COVID19, που ανήκει στην οικογένεια των κορωνοϊών (coronoviridae), μία μεγάλη οικογένεια RNA ιών):

Β. Απεντόμωση – Κουνοποκτονία: Η καταπολέμηση εντόμων υγειονομικής σημασίας σε κατοικημένους ή/και επαγγελματικούς χώρους ποτέ δεν ήταν πιο ολοκληρωμένη. Μετά την επίβλεψη του χώρου και πάντα σε συνεργασία με τον επιβλέπων γεωπόνο τα έμπειρα συνεργεία μας επιχειρούν είτε με στοχευμένη εφαρμογή με ψεκασμό με χαμηλή πίεση (ενδείκνυται για εσωτερικούς χώρους), είτε με ευρείας κάλυψης ψεκασμούς με υψηλή πίεση (ενδείκνυται για εξωτερικούς χώρους), είτε με Fogger όπου μικρά σταγονίδια δημιουργούν μία μορφή «ομίχλης» παρέχοντας πλήρη κάλυψη όλων των επιφανειών.

image

Γ. Μυοκτονία: Αν τα τρωκτικά κάνουν δύσκολες τις ημέρες σας τότε έχουμε τη λύση με μέτρα που λαμβάνονται για την καταπολέμηση τρωκτικών σε κατοικημένους ή/και επαγγελματικούς χώρους.
Είτε με τοποθέτηση δολωματικών σταθμών ασφαλείας με τρωκτικοκτόνο δόλωμα, είτε με τοποθέτηση δολωματικών σταθμών πολλαπλών συλλήψεων με κόλλα (ατοξικός τρόπος αντιμετώπισης) έχουμε τη γνώση για να σας απαλλάξουμε από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες.Όσοι μας εμπιστεύονται ενημερώνονται με κάθε λεπτομέρεια για το πλάνο που πρόκειται να εφαρμοστεί και λαμβάνουν όλη την απαραίτητη πληροφορία για το ζήτημα που αντιμετωπίζουν, ώστε να είναι ενήμεροι και καταρτισμένοι για όλη την πορεία της διαδικασίας.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας μας με όσους μας εμπιστεύονται παραμένουμε σε επαφή μαζί τους έως ότου αντιμετωπιστεί πλήρως η προσβολή στο χώρο του, ενώ οι υπηρεσίες μας είναι άμεσα διαθέσιμες ανταποκρινόμενοι εντός 24 ωρών.

Στη συνέχεια, τα συνεργεία μας εφαρμόζουν σύστημα ολοκληρωμένης αντιμετώπισης παρασίτων (ΙPM) κι έτσι σε κάθε εφαρμογή γίνεται συνδυασμένη χρήση όλων των διαθέσιμων μεθόδων με τη μικρότερη δυνατή χρήση χημικών και βιοκτόνων σκευασμάτων. Φυσικά, όλα τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται από τα συνεργεία μας είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ και το ΥΠΑΑΤ, ενώ είναι φιλικά προς παιδιά και κατοικίδια

Για τους επαγγελματικούς χώρους συντάσσεται φάκελος που περιέχει όλα τα απαραίτητα αποδεικτικά εφαρμογής απεντόμωσης – μυοκτονίας και ο οποίος ελέγχεται σχολαστικά και ανανεώνεται μετά από κάθε επίσκεψη.

image
ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΙ

Εμπιστοσύνη, αξιοπιστία, συνέπεια, επαγγελματισμός…

διαφάνεια, γνώση του νομικού πλαισίου και η άμεση ανταπόκριση έγιναν έννοιες εφάμιλλες με την εταιρική μας ταυτότητα

>>> Γιατί Μαζί

ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΤΗΡΙΩΝ

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης πολυκατοικιών και επαγγελματικών κτηρίων!

Εξατομικευμένη προσέγγιση και διαφοροποίηση τρόπου εφαρμογής σε ιδιώτες και επαγγελματίες

Δημιουργήσαμε δυο ανεξάρτητα τμήματα για Ιδιώτες και επαγγελματίες!
Το τμήμα του Home Partners αφορά τους ιδιώτες, παρέχοντας υπηρεσίες οικιακού τύπου και το τμήμα Business Partners δημιουργήθηκε με στόχο να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες εταιρικών πελατών.

image

Διαχείριση
Πολυκατοικιών

Με υπευθυνότητα, επιστημονική κατάρτιση και με πολύπλευρες λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα διαχειριζόμαστε κάθε κτήριο…

image

Συνεργείο
Καθαρισμού

Αναγνωρίζοντας τη σημασία μιας όμορφης εικόνας κατά την είσοδο ή έξοδο από έναν χώρο, διατηρούμε εξειδικευμένο προσωπικό…

image

Έκδοση
Κοινοχρήστων

Πατώντας πάνω στις παραδοσιακές μεθόδους και συνδυάζοντας τη μακροχρόνια εμπειρία μας, βρίσκουμε συνεχώς νέους τρόπους για να

image

Απολύμανση
Απεντόμωση

Στην ιστορία της εταιρείας η απολύμανση δεν υπήρξε ποτέ μία απλή διαδικασία. Όλα αυτά τα χρόνια σε όλα τα συνεργεία μας, …

image

Παροχή
Πυρασφάλειας

Διαθέτοντας τμήμα πυρασφάλειας κτηρίου κι έχοντας απόλυτη γνώση του νομικού πλαισίου…

image

Συμβουλευτικές
Υπηρεσίες

Με ένα νομικό πλαίσιο που συχνά πυκνά διαφοροποιείται και με πολλές γκρίζες ζώνες να γίνονται ο ΄΄εφιάλτης΄΄ των διαχειριστών…